Politika privatnosti

Politika privatnosti

Ko smo mi?

AGENCIJA ZA NEKRETNINE I POSLOVNE AKTIVNOSTI FONTANA

Janković Zoran PR

Đorđa Vajferta 3, Bor, Srbija

Matični broj: 52476283

PIB: 100568209

Šifra delatnosti: 5831

Bankovni račun: 160-466384-52

Naša adresa veb mesta je: http://fontana-agency.com

 

Koje lične podatke skupljamo i zašto ih skupljamo?

Komentari

Kada posetioci ostave komentar na sajtu, prikupljeni podaci biće vidiljivi u toj sekciji. Posetiočeva IP adresa ostaje zabeležena i vidljiva administratoru sajta, a taj podatak pomaže u detekciji spam poruka.

Anonimni string kreiran vašom e-mail adresom može biti dostavljen servisu Gravatar ukoliko ga koristite. Politika privatnosti Gravatar servisa je dostupona ovde: https://automattic.com/privacy/. Nakon odobronja vašeg komentara, vaša profilna slika postaje vidljiva javnosti u kontekstu vašeg komentara.

Medijski sadržaj

Ako postavljate slike na sajtu, izbegavajte postavljanje slika sa ugrađenim podacima o lokaciji (EXIF GPS). Posetioci sajta u tom slučaju mogu preuzeti i izvući podatke o lokaciji sa slika koje postavljate na sajt.

KONTAKT FORMA

Kolačići (Cookies)

Ako ostavite komentar na našoj stranici, možete odlučiti da sačuvate vaše ime, adrese e-pošte i web stranice u kolačićima, zarad praktičnosti, tako da ne morate ponovno ispuniti svoje podatke kada ostavite još jedan komentar. Ovi kolačići traju jednu godinu.

Ako imate nalog i prijavite se na ovu web lokaciju, postavićemo privremeni kolačić da bismo utvrdili prihvata li vaš pregledač kolačiće. Ovaj kolačić ne sadrži osobne podatke i odbacuje se kada zatvorite preglednik.

Kada se prijavite, postavićemo i nekoliko kolačića za čuvanje podataka o prijavi i svoje prikaze na ekranu. Kolačići za prijavu traju dva dana, a kolačići opcije ekrana  traju godinu dana. Ako odaberete „Zapamti me“, prijava će trajati dve edelje. Ako se odjavite s naloga, kolačići za prijavu će biti uklonjeni.

Ako uredite ili objavite članak, dodatni kolačić će biti sačuvan u vašem pregledaču. Ovaj kolačić ne sadrži lične podatke i jednostavno označava identifikacioni broj članka koji ste upravo uredili. Ističe nakon 1. dana.

Ugrađeni sadržaj s drugih web sajtova

Članci na ovoj web stranici mogu sadržati ugrađeni sadržaj (npr. videozapisi, slike, članci itd.). Ugrađeni sadržaj sa drugih web lokacija ponaša se na isti način kao da je posetilac posetio drugu web stranicu.

Te web lokacije mogu prikupljati podatke o vama, upotrebiti kolačiće, ugraditi dodatno praćenje od treće strane i pratiti vašu interakciju s tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije s ugrađenim sadržajem ako imate nalog i prijavljeni ste na tu web stranicu.

Articles on this site may include embedded content (e.g. videos, images, articles, etc.). Embedded content from other websites behaves in the exact same way as if the visitor has visited the other website.

Analitika

Možemo koristiti pružaoce usluga treće strane za praćenje i analizu korišćenja naše Usluge.

Google Analytics

Google Analytics usluga usluge web analize koju nudi Google koji prati i izvještava o prometu na webu. Google koristi prikupljene podatke za praćenje i praćenje upotrebe naše Usluge. Ti se podaci dele s ostalim Googleovim uslugama. Google može prikupljati podatke za kontekstualizaciju i prilagođavanje oglasa sopstvene oglasne mreže.

Možete se odjaviti dostupnu aktivnost  Google Analyticsu instaliranjem dodatka za pregledač za isključivanje usluge Google Analytics. Dodatak sprečava Google Analytics JavaScript (ga.js, analytics.js i dc.js) da dele informacije s Google Analyticsom o aktivnosti poseta.

Da biste saznali više o Googleovim praksama privatnosti, posjetite web stranicu Google privatnosti i odredbe: https://policies.google.com/privacy?hl=sr

Prenos podataka

Vaši podaci, uključujući lične podatke, mogu se preneti na računare i održavati na računarima van vaše države, pokrajine, države ili druge državnenadležnosti gde se zakoni o zaštiti podataka mogu razlikovati od onih iz vaše nadležnosti.

Ako se nalazite izvan Srbije i odlučite  da nam pružiti informacije, imajte na umu da podatke, uključujući lične podatke, prenosimo u Srbiju i obrađujemo tamo.

Vaš pristanak na Pravila privatnosti, nakon čega sledi slanje tih podataka predstavlja vaš pristanak na taj prenos.

Agencija Fontana preduzeće sve potrebne korake kako bi se osiguralo da se sa vašim podacima pravilno postupa i u skladu s ovim Pravilima privatnosti i da prenos vaših ličnih podataka neće se odvijati u ni jednoj organizaciji ili državi osim ako za to postoje odgovarajuće kontrole, uključujući sigurnost vaših ličnih podataka.

Koliko dugo zadržavamo Vaše podatke

Ako ostavite komentar, komentar i njegovi metapodaci zadržavaju se na neodređeno vreme. To je zato da bismo mogli automatski prepoznati i odobriti komentare koji slede, umjesto da ih zadržimo u redosledu za moderiranje

Za korisnike koji se registruju na našoj web stranici (ako ih ima), mi također pohranjujemo lične podatke koje dostavljate u svom korisničkom profilu. Svi korisnici mogu videti, urediti ili izbrisati svoje lične podatke u bilo kojem trenutku (osim ako ne mogu promijeniti svoje korisničko ime). Administratori web strane takođe mogu videti i urediti te podatke..

Koja prava imate nad svojim podacima

Ako imate profil na ovoj web stranici ili ste ostavili komentare, možete zatražiti primanje izvezene datoteke ličnih podataka koje držimo o vama, uključujući sve podatke koje ste nam dostavili. Možete zatražiti i brisanje bilo kakvih ličbih podataka koje držimo o vama. To ne uključuje podatke koje smo dužni čuvati u administrativnim, pravnim ili sigurnosnim svrhama.

Gde šaljemo vaše podatke

Podaci koji su ostavljeni na sajtu (komentari, IP adrese, email adrese, lični podaci…) biće dostupni Agenciji fontana i adminstratoru web sajta.

Komentari posetioca mogu da budu provereni kroz uslugu automatskog prepoznavanja nepoželjnih.

Sigurnost podataka

Sigurnost vaših podataka je važna za nas, ali ne zaboravite da ni jedan način prenosa putem Interneta ili način elektronskog čuvanja informacija nije 100% siguran. Iako nastojimo koristiti komercijalno prihvatljiva sredstva za zaštitu vaših ličnih podataka, ne možemo garantovati njihovu apsolutnu sigurnost.

Objavljivanje podataka

Pravni uslovi
Agencija Fontana može otkriti vaše lične podatke u dobroj veri verujući da je takvo delovanje nužno:

  • Da bi udovoljio zakonskoj obavezi
  • Zaštititi i braniti prava ili imovinu Agencije Fontana
  • Da biste sprečili ili istražili moguće greške u vezi sa Uslugom
  • Zaštita lične sigurnosti korisnika Usluge ili javnosti
  • Zaštita od pravne odgovornosti

Kontakt podaci

Ukoliko imate pitanja u vezi politike privatnosti ili želite da obrišemo vaše podatke možete nas kontaktirati putem e-maila office@fontana-agency.com.